Join the 
A-Team

De Aertssen Group is een zeer bloeiende onderneming waardoor één van hun grootste uitdagingen het vinden van geschikt personeel is. Ter ondersteuning van de de jobdag en de aankomende nieuwe jobsite werd ons gevraagd om een creatieve marketingaanpak te voorzien. 

Alles startte met een sterk campagnevoorstel: Join the A-Team.

Omdat Aertssen begint met een A, obvious. Maar ook omdat het een échte topwerkgever is. Bovendien past het A-teamgevoel perfect bij de stoere bouwsector en het feit dat teamwork daar een vanzelfsprekendheid is.  

Consulting

Employer

Branding

"Met The Value Agency hebben we op het gebied van  marketing een partner gevonden die creatief en strategisch met ons meedenkt. Onze deadlines zijn soms heel kort, maar we kunnen steeds op hen rekenen."

Veerle Staels, Internal & External Communication Officer bij Aertssen Group

Het opzet van de campagne was meervoudig. De basisdoelstelling was uiteraard om meer sollicitanten te werven. Bijkomend zou deze campagne ook het engagement binnen Aertssen versterken en het merk nog steviger in de markt zetten.

Dat ze een dedicated job-site nodig hadden, dat wisten ze uiteraard al bij Aertssen. Tijdens de periode waarin we ze strategisch ondersteunden, werkten we een wireframe aan de hand van een visuele mock-up uit en begeleidden mee het websiteproces.

Bekijk het eindresultaat op jobs.aertssen.be.

 

Op zoek naar hulp bij uw employer branding?

De koffie staat klaar ;-)

Haantjeslei 17/1

2018 Antwerpen

✆ 0493 656 348

✆ 0495 190 499

© 2020 The Value Agency

part of M*EM. bv | BE 0686.966.470

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Advies: DV.A238497

Opleiding: DV.O238496