Branding is meer dan een logo een kleur.

 

Een sterk merk bestaat uit 3 belangrijk componenten: 1. het verhaal, 2. de symbolen en 3. de strategische component (dingen doen met een doel).

Wij adviseren bedrijven bij het opmaken van een sterke branding. Vaak is dit voor startende bedrijven of jonge bedrijven die er nog geen tijd hebben voor gehad. Voor gevestigde waarde werken we graag mee aan een rebranding, want een sterk merk leert en evolueert met de tijd.

Het is de identiteit
van je bedrijf.

Strategie

Grafisch ontwerp/Design

 
 

Daar waar je het verhaal van een merk kan zien als het conceptuele, kan je design zien als het visuele. In grote lijnen beschikt elk merk over volgende bestanddelen:

  • Typografie

  • Kleurenpallet

  • Logo

  • Designelementen

  • Fotografie

Al deze onderdelen samen vormen jouw merkidentiteit. Consequent toegepast dragen ze bij tot je groei.

“More content,
more brand. 
That’s how
you grow.”


– Gary Vaynerchuk

 

Het verhaal
/Storytelling

Enerzijds het gemakkelijkste en anderzijds het moeilijkste onderdeel van branding.

Elk bedrijf heeft zijn eigenheid, zijn aanpak en zijn bestaansreden. Het zijn die elementen die het verhaal van een merk mee vormen. Hoe de dingen worden aangepakt - anders dan de concurrentie. Wat de kijk is op de toekomst en innovatie. Al die zaken zitten ingebakken. Ze zijn aanwezig. Dat is het gemakkelijke gedeelte.​

De moeilijkheid zit hem in het naar buiten halen van die info en er ook nog een mooi, sterk en coherent verhaal van te maken. Eens je dat hebt, kan je de volgende stappen zetten richting lange termijn marketing. Als je daar graag hulp bij hebt, hoef je enkel op onderstaande knop te drukken. Daar zijn wij namelijk sterk in, dat ontdek je bij onze realisaties.

"Wij zijn heel tevreden over de ondersteuning door The Value Agency. Binnen de omlijnde regels van onze huisstijl gaan zij creatief aan de slag met eigentijds en fris resultaat."

Christine Franck, Sales, Marketing & Communicatie bij TUV NORD Integra

 

Nog vragen over branding?

Haantjeslei 17/1

2018 Antwerpen

✆ 0493 656 348

✆ 0495 190 499

© 2020 The Value Agency

part of M*EM. bv | BE 0686.966.470

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Advies: DV.A238497

Opleiding: DV.O238496