Content Marketing
is boeiend, 
relevant,
informatief en waardevol.

Het helpt je verkopen
zonder te
verkopen.

Content marketing wat is dat eigenlijk? 🤔

Er bestaat de misvatting dat Content Marketing gelijk is aan blogposts schrijven. Dat is erg jammer, want het is zoveel meer.

Onderzoek heeft aangetoond dat Content Marketing, op de juiste manier uitgevoerd, zorgt voor 3 maal meer conversie en het kost bedrijven tot 60% minder marketingbudget.

Wij starten altijd met een strategisch traject. Dat hoeft niet lang te zijn, maar is wel noodzakelijk. Want als je niet weet waar je naartoe wil, is elke weg goed genoeg. We doen dus ook research naar de markt, jullie klanten en jullie bedrijf.

Het hoeft niet gezegd dat de "sweet spot" is te vinden daar waar de klanten een oplossing zoekt en daar waar jij als bedrijf de oplossing voor hebt. Je moet elkaar dan wel kennen, anders lukt het niet.

Content marketing is niet hetzelfde als content maken. Marketing wil zeggen dat je dingen doet met een duidelijk doel en dat het ook iets opbrengt. Dat doen wij aan de hand van content. 

Hoe pakken we het aan? 🤔

Planning

Planning.jpg

Succesvolle content marketing heeft 1 geheim ingrediënt: planning. Het hoeft niet gezegd dat resultaten halen met content marketing best wat werk en inspanning vergt. Om de druk bij jullie en bij ons te verlichten en de machine in gang te houden, starten we dus met een overzichtelijke planning.

Thema's, kanalen, formats, nieuwe ideeën en doelgroepen komen allemaal samen in een overzichtelijke tool. Om af te kruiden voegen we nog timings, deadlines en status toe.

Stap 1 completed. ✅

1

Ons product is best complex en TVA slagen erin om dit op een zeer goede manier naar buiten te brengen.

Een duidelijke strategie en een strak plan. Tijd om alles te gaan verwezenlijken. Hoe start je met content marketing? Gewoon doen! 😁 We gaan content produceren en zorgen ervoor dat we een buffer kunnen opbouwen, zodat er geen "stresskes" zijn om die social media post tijdig buiten te krijgen.​

Stap 2 ongoing. ⏩

2

Creatie

IMG_1032.jpeg
IMG_8469.jpeg

We maken alle soorten content. Alles? Behoorlijk veel toch! Hierbij alvast een overzicht wat we daar zoal mee bedoelen:

 • Video's (testimonials, bedrijfsfilm, mood movie, vacatures, ...)

 • Social media posts (afbeelding, tekst, link, animatie,...)

 • Verkooppresentaties

 • Event communicatieconcepten

 • Magazines (online en offline)

 • Newsletters, e-mailmarketing

 • Blogs

 • Podcasts

 • Infographics

 • Case studies

 • Whitepapers

 • ...

3

Distributie

Als je eenmaal weet wat je aan het doen bent met een duidelijk doel voor ogen (strategie) en we hebben dan mooie dingen voor jullie gecreëerd, dan moet je het natuurlijk nog wereldkundig maken.

Je mag nog het beste product of de meest kwalitatieve service hebben, als niemand het weet, zal niemand het kopen uiteraard.

We ontzorgen jullie dus volledig op gebied van Content Marketing van strategie, creatie tot distributie op de verschillende kanalen. 

Je krijgt uiteraard van ons dan ook een periodieke rapportage en we sturen bij wanneer nodig.

Stap 3 bouwen - meten - evalueren 🔁 repeat

Schermafbeelding 2021-06-07 om 14.54.47.

Nood aan een sterk
staaltje content marketing? 💪

Bezorg ons hieronder je gegevens en we
bespreken vrijblijvend onze aanpak!

Bedankt voor je bericht. Je hoort asap van ons!