Incerta 2.0
+ Marketing plan

Incerta contacteerde ons omdat ze hulp zochten bij de lancering van een nieuw software product. Bij een eerste gesprek bleek al duidelijk dat dit nieuwe product ook de basis zou zijn voor een nieuw Incerta.

Elkaar begrijpen en kennen zorgt voor de beste resultaten. Daarom starten wij de relatie met nieuwe klanten over het algemeen met een workshop waarin we gaan ontdekken wie ze zijn en wat we voor hen kunnen betekenen. Zo begon ook dit traject.

Strategie

Consulting

De workshop legde de basis voor een opfrissing van de bedrijfsstrategie en luidde het nieuwe begin in voor Incerta en hun Vario-software. We lieten management en medewerkers stilstaan bij het waarom van de onderneming en definieerden duidelijke doelen om zich op te richten. Dat resulteerde in een concreet marketingplan en verdere strategische begeleiding. 

De nieuwe ingeslagen weg werd heel duidelijk door het vernieuwen van de slogan. Van “Better software, better results” naar “The Leading Standard in QSHE-software”. Een belangrijk gegeven in het verhaal van Incerta, waar er van een zeer generieke slogan naar een duidelijke positionering wordt overgegaan.

"We waren op zoek naar een marketingpartner die ons begrijpt en ons in de juiste richting kon sturen.
In The Value Agency vonden we een partner die tijd stak om ons echt te leren kennen."

Chris Heyndrickx, Managing Director bij Incerta

Op zoek naar hulp bij uw marketing plan?

De koffie staat klaar ;-)