Proptech op hoog niveau

“Elke tunnel, elke brug, elke weg, elk ziekenhuis en elk windmolenpark zou opgevat, gedesigned, gebouwd en gemanaged moeten worden zoals de bouw van een vliegtuig of een Space Shuttle.”

 

Dat is, hoe volgens Neanex, de toekomst van bouw- en infrastuctuurprojecten er zal uitzien. Dit wil zeggen dat de volledige life cycle van design, over constructie tot het onderhoud in één centrale, digitale en slimme omgeving wordt beheerd. Dat vereist het faciliteren van een ongeziene samenwerking tussen technologie en mensen, die uiteindelijk ook leidt tot de kleinste foutenmarge ooit gezien. 

Strategie

Branding

Content Marketing

Via content marketing zorgen we voor de verspreiding van hun verhaal.

In de verschillende fases van het verkoopproces voorzien we content die mensen bewust maakt van het probleem, maar gaan we ook dieper en geven technische details voor de vakspecialisten. 

 

Hoeveel je ook digitaliseert, mensen blijven kopen van mensen. Daarom is een niet onbelangrijk deel van onze missie om ook het team van Neanex in de kijker te zetten. (hier een social post van nieuwe medewerker zetten)  

Untitled-2.jpg

“Wij zijn heel blij met de The Value Agency als marketingpartner. Ons product is best complex en zij slagen erin om dit op een zeer goede manier naar buiten te brengen.  Ze zijn bovendien van meerdere markten thuis, wat ons het gevoel geeft volledig ontzorgd te zijn.” 

Josefien Vanhuyse, CCO bij Neanex

Ook rendement uit je content marketing halen?

De koffie staat klaar ;-)