top of page

Marketing inspiratie: Stefan Verbakel

“Details matter, it's worth waiting to get it right.”

Een befaamde quote van wijlen Steve Jobs die me onlosmakelijk ook doet denken aan een inspirerende man die ik al jaren volg. Je raadt het al, we zijn aangekomen aan deel 2 van onze serie over inspirerende ondernemers / marketing mensen.

Vandaag stel ik u voor: Stefan - Ellis - VerbakelStefan en ik gaan al een tijdje terug. Indertijd verdiepte ik me op de KDG Hogeschool in Marketing en Stefan volgde toen zijn liefde voor 3D. Wat me altijd zo heeft aangesproken in zijn passie voor zijn werk en zijn ongelofelijke wil om iets 100%, door en door onder de knie te krijgen (als je me niet gelooft, check bovenstaande of onderstaand e3D!).


Hij is niet alleen een master in 3D visualisaties, maar ook grafisch, webdesign,... en een top-fotograaf. Wat ik enorm apprecieer oa. toen ik ook met hem samenwerkte is de oprechte wil om een zo goed mogelijke oplossing voor de klant op te leveren. Iemand die eens een stap verder gaat omdat hij een langetermijnpartnership boven snelle winst plaatst. Zo zouden er meer moeten zijn.

Stefan was voor mij ook één van de voorbeelden die inspireerde om als ondernemer mijn kans te wagen. Een aantal jaar geleden, tijdens een terrasje op het Eilandje in Antwerpen stelde ik de vraag: "Hoe wordt je nu zelfstandige, hoe doe je dat?" - "Don't worry, dat komt wel als het zo ver is, je zal dat voelen", was Stefan's antwoord. En zo gebeurde het...

Merci voor de inspiratie! En veel succes met ELEVATE!

#ondernemers #marketing #inspiratie

Ps. deel 1 lees je hier

bottom of page