top of page

Vier redenen waarom je als starter een coworkingspace moet overwegen

Coworking is niet enkel enorm hip, je bouwt er ook een gevarieerd netwerk uit. Je komt terecht in een moderne werkplek die al snel je tweede thuis zal zijn en dan moet het ook zo aanvoelen. Of je nu aan de slag gaat aan een bureau, een tafel of in de sofa, de bruisende omgeving zal je ongetwijfeld inspireren.

We zetten de vier belangrijke voordelen op een rijtje.

1. Gratis netwerk + community

Hoewel je als freelancer of startende ondernemer misschien alleen (of in een klein team) opereert, zal je je in een coworkingspace nooit alleen voelen. Je krijgt er namelijk een heleboel enthousiaste collega’s bovenop die ongetwijfeld connecties voor het leven zullen worden. In een coworkingspace zoals House of ape komt het community-gevoel (naast hard werken) altijd op de eerste plaats.

Bovendien worden er bij House of ape ook regelmatig workshops en activiteiten georganiseerd waar je steeds terecht kan om dingen bij te leren, inspiratie of ontspanning.

2. Beperkte kost, all-in

Een kantoorruimte huren kost al gauw tussen de € 100 à € 300 per m² per jaar. Een aanzienlijke kost dus voor startende ondernemers. Neem daarbij nog eens alle tijd die je spendeert aan het regelen van services (catering, koffiemachine, poetsbedrijf,…). Dan ben je in het begin dus veel beter af als dat allemaal voor jou geregeld is en waar je enkel een bureau moet huren.

Coworking betekent winst in tijd én geld. Kortom: alleen maar voordelen die starters ongetwijfeld als muziek in de oren klinken.

3. Bereikbaar

Vlot woon-werkverkeer is een belangrijk pluspunt, ook om (potentiële) klanten te ontvangen. Dankzij de ligging in Zurenborg, biedt House of ape hier een meer dan gepast antwoord op. Even lunchen met de nieuw klant? Een wandeling van 2 minuten brengt je zo op de Dageraadplaats. Deelfiets, trein, bus en tram zijn trouwens ook in de directe omgeving beschikbaar.

4. Voor elke taak een plek

Tijd nodig om even gefocust te werken? Zonder je af aan een van de bureaus. Zin om rustig een kop koffie te drinken terwijl je een paar mails doorneemt? Dan kan je plaatsnemen in het salon. In een coworkingspace ben je niet plaatsgebonden, maar je beschikt wel over een plaats voor elke taak. Meetingrooms voor elke grootte van gezelschap zijn ter beschikking.

Started

Met het Started-pakket willen we startende ondernemers een duwtje in de rug geven. Je ontvangt niet enkel een professionele branding, je kan ook extra voordelig terecht bij House of ape, de hipste coworkingspace in het Antwerpse Zurenborg. De focus ligt hier op Avontuur – Passie – Enthousiasme . Kortom: een plek waar je je thuis voelt, maar waar je eveneens professioneel het beste uit jezelf kan halen.

Bestel jouw Started-pakket via www.thevalueagency.be/started

bottom of page