House of Ape en The Value Agency slaan de handen in elkaar om nieuwe ondernemers een duwtje in de rug te geven met het Started-pakket.

“Als jong bureau, weten we hoe moeilijk het is om iets van de grond te krijgen en ook: ondernemen dat doe je niet alleen. 

Kelly Bosschaerts - The Value Agency

Ape - met als meest gekende product de co-working House of Ape - en The Value Agency uit Antwerpen gaan een partnership aan om beginnende ondernemingen te ondersteunen bij hun start. Bij Ape kunnen ze genieten van een full service werkplek. 

The Value Agency is een Branding & Content Marketing bureau gevestigd op het Antwerpse Zuid. Branding gaat verder dan enkel een logo en een huisstijl. Het gaat over wie je bent als onderneming, je karakter, je gedragingen, je waarden en normen. Een uniek totaalconcept. Content Marketing brengt dit verhaal naar je publiek en zorgt ervoor dat potentiële klanten bij je willen kopen om wie je bent als bedrijf, zodat je niet meer hoeft te verkopen.

Over Ape en
The Value Agency

Een logo

Huisstijl elementen

Naamkaartjes

Social media setup

Voordelige werkplek
+ 6u gratis vergadertijd
bij House of APE

Wat zit er in het started-pakket?

"We zijn ervan overtuigd dat we nieuwe ondernemers een duwtje in de rug kunnen geven dankzij dit partnership."

Caroliene van Eijck - Ape

Ja!

Dit wil ik!

Het starterspakket van Ape en The Value Agency bestaat uit een gepersonaliseerde branding (logo, huisstijl, social media setup en naamkaartjes) en je geniet 2 maanden van een voordelige werkplek + 6u gratis vergadertijd. De waarde van het pakket is €2.250. Je betaalt hiervoor slechts €1.550 bij een bestelling voor 18 december 2020.

Haantjeslei 17/1

2018 Antwerpen

✆ 0493 656 348

✆ 0495 190 499

© 2020 The Value Agency

part of M*EM. bv | BE 0686.966.470

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Advies: DV.A238497

Opleiding: DV.O238496