"Find a group of people who challenge and inspire you, spend a lot of time with them, and it will change your life."

Amy Poehler

Meet #teamTVA

at your service

  • Kelly Bosschaerts LinkedIn

Kelly Bosschaerts

Enthousiasme te over. Oprichtster van Madame Pluym. Sales-expert en -coach. Als Chief Customer Happiness het aanspreekpunt voor onze klanten. Het commercieel wonder van The Value Agency dus. Wie kan er nu zonder?

Zingt  in de file en kijkt enkel "romcoms".

Vind ik mijn grootste verwezenlijking: starten als ondernemer vanaf 0 en ondertussen al 4 jaar (2021) succesvol bezig.

Coralie Hendrickx

Jong marketing talent. Weet dus alles van TikTok en Instagram. Sociaal en spontaan. Gemotiveerd, niet alleen om bij ons te komen werken, maar vooral om onze klanten te voorzien van schitterende branding en tailor made marketingoplossingen. Bij deze grafisch content marketeer ben je in goede handen.

 

Na de uren onze CCM - Chief Cocktail Maker

Vind ik mijn grootste verwezenlijking: Tartaar (student agency) mee opstarten en grafisch ontwerper van het Brussels Jazz Weekend.

  • Kelly Bosschaerts LinkedIn
  • LinkedIn
  • Patrick Van den Broeck LinkedIn

Patrick Van den Broeck

Sinds 2004 ervaren in marketing. Voormalige hoofd marketing van een BEL-20 vastgoedbedrijf. Een go-getter die dingen mogelijk maakt ook al lijken ze op het eerste zicht onhaalbaar. Beschikt over de mogelijkheid zich aan te passen wanneer nodig en te volharden wanneer het moet. Rust en tijd leidt tot creativiteit - en sporadisch tot wat gerijm - en doorzetten leidt tot succes. Bezieler van The Value Agency. Chief Value Officer, als je er persé een titel op wil kleven.

Fan van Bart Peeters en mooie dingen van een zonsopgang tot een BMW 507.

Vind ik mijn grootste verwezenlijking: op gelijke hoogte staat mijn ondernemersdroom waarmaken en "Onderneming van het Jaar" kunnen winnen samen met WDP 

Raad van advies

omdat wij ook niet alles weten

  • Bart Taeymans LinkedIn

Philippe
Van den Broeck

Ons juridisch genie, maar ook zeer bedreven in het uitbouwen, organiseren en structureren van teams en ondernemingen. Tot voor kort COO bij Ceusters. Nu zelfstandig vastgoedspecialist via RESMAN​ vanuit Haarlem, Nederland.

Guido Everaert

Guido boeit ons al jaren met mooie verhalen. De absolute top op het gebied van storytelling. Lees ook zijn boek: Storytelling.
Hij is zelfstandig copywriter en schrijft columns voor oa. VDAB
en De Morgen, geeft les aan KdG en was in een vorig leven nog agency baas en consultant bij AC Nielsen. 

foto: nikocaignie.be

  • Guido Everaert LinkedIn
  • Bart Taeymans LinkedIn

Bart Taeymans

In een klein team de blik fris houden, daarvoor heb je "een Bart" nodig. Een positieve mens die altijd een oplossing klaar heeft. Wij hebben geluk dat onze Bart ook Bart heet. Dat is gemakkelijk.

Onze Bart is geschoold in marketing en grafische / beeldende kunsten. Hij is een klankbord en een uitweg uit creatieve impasse. Tijdens de werkuren is hij Sr. Marketeer bij Cores Development.

Haantjeslei 17/1

2018 Antwerpen

✆ 0493 656 348

✆ 0495 190 499

© 2020 The Value Agency

part of M*EM. bv | BE 0686.966.470

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Advies: DV.A238497

Opleiding: DV.O238496