Onderneming van het jaar

Deze case is uniek in al zijn componenten. Het is per definitie ook geen case van The Value Agency. Het is wel de mooiste verwezenlijking in zijn tijd als loontrekkende van onze oprichter Patrick Van den Broeck, die dit hier ook persoonlijk toelicht.

Dankzij een positieve drive maak je dingen waar

Laten we starten met het feit dat #TeamWDP enorm bijzonder is voor me. Het is in alle opzichten altijd de werkgever geweest waarvoor ik wilde werken. Zoals elke jonge knaap heb ik in mijn beginjaren heel veel geleerd en gezocht naar het ideale bedrijf om voor te werken, ook al speelde ik al lange tijd met een ondernemersdroom.

 

Bij WDP kreeg ik, naast de beste collega's ook nog eens de vrijheid en de support om veel te doen en te realiseren. Ik ben er oprecht van overtuigd dat ik dankzij de unieke samenwerking met Joost (Uwents, CEO en marketing believer) ook enorm veel heb mogen bereiken op marketinggebied en voor de sector van logistiek vastgoed in het geheel. We waren een team. Contrair, innovatief en met een ongekende drive. De passie die hij voor WDP heeft, heeft hij ontegensprekelijk aan mij doorgegeven. Het positief leiderschap en de wil om ervoor te gaan, hebben me geïnspireerd en er eigenlijk ook voor gezorgd dat ik voor 100% ben beginnen geloven in mijn ondernemersdroom. Onderneming van het jaar 2017 (#OVHJ17) was eigenlijk de kers op de taart van mijn WDP-tijd en de samenwerking. 

OVHJ.jpg

Project O

In juni 2017 stelde Joost een team samen voor ProjectO. Joke van investor relations, Koen van finance, Joost, Tony en ikzelf waren de sleutelfiguren. We hebben enorm hard geploeterd, ieder in zijn eigen discipline om het dossier klaar te maken, om het verhaal te schetsen, om een presentatie te maken, om de presentatie in te oefenen...

Waarom WDP won? Omdat het een prachtig verhaal is, omdat het beleefd is door beide CEO's, omdat ze de extra mile gaan, omdat het gewoon top is,... Omdat niemand anders in 2017 Onderneming van het Jaar kon zijn. Dat wisten wij, het was enkel de kunst omdat ook naar buiten te brengen en dat hebben we met ons top-team toen gedaan.

Als ik nu kijk, naar wat ik voor toekomstige klanten kan en wil betekenen, dan is het om mee te bouwen aan zulk mooi verhaal en dat ook in alle glorie naar buiten de brengen. Want als er één ding is dat ik heb geleerd bij WDP, is het dat je jezelf moet zijn, je eigen verhaal moet bouwen en dat ook gebruiken om te laten zien wie je bent en waar je het verschil maakt.

Patrick

Ps. we bakten ook ooit eens taart voor onze klanten en zetten het team in de spotlight

"We waren een team.

Contrair, innovatief en
met een ongekende drive."

Zullen we mee bouwen aan jullie verhaal?

De koffie staat klaar ;-)